15 november 2010
Kolla in detta då!
Se där, det blev bacon! Cirka två kilo är nu vaccumpackat och varsamt placerat i frysen.
Varför ägnar jag nu en helg åt att skapa perfekt bacon? Mycket bara för att jag kan, men även känslan av att sätta gaddarna i något som jag själv har skapat. I vinter fixar jag en middag, kanske baconlindade hjortfärsbiffar eller något liknande.
Smaken är svår att beskriva, men gudomligt far genom huvudet...
Hemmagjord bacon ger mig en massa livspoäng!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
En helgs arbete för två kilo bacon ger en förtjänst på 212:- jämfört med att köpa det på ICA. Nu ska vi inte spotta åt en sådan summa, 212:-, eller $30, motsvarar inkomsten för 15 timmars arbete för en person i Burundi, dock på vardagar. Tack för lösningen på vad arbetarklassen egentligen sysslar med.
SvaraRaderaKilopriset på denna bacon överskrider Burundis BNP med råge!
SvaraRaderaNu ska vi inte blanda ihop kostnadseffektiviteten i produktionen med att tillverka premiumprodukter hälsar Mamma Scan.
SvaraRadera