15 november 2010

Kolla in detta då!



Se där, det blev bacon! Cirka två kilo är nu vaccumpackat och varsamt placerat i frysen.
Varför ägnar jag nu en helg åt att skapa perfekt bacon? Mycket bara för att jag kan, men även känslan av att sätta gaddarna i något som jag själv har skapat. I vinter fixar jag en middag, kanske baconlindade hjortfärsbiffar eller något liknande.
Smaken är svår att beskriva, men gudomligt far genom huvudet...
Hemmagjord bacon ger mig en massa livspoäng!

3 kommentarer:

  1. En helgs arbete för två kilo bacon ger en förtjänst på 212:- jämfört med att köpa det på ICA. Nu ska vi inte spotta åt en sådan summa, 212:-, eller $30, motsvarar inkomsten för 15 timmars arbete för en person i Burundi, dock på vardagar. Tack för lösningen på vad arbetarklassen egentligen sysslar med.

    SvaraRadera
  2. Kilopriset på denna bacon överskrider Burundis BNP med råge!

    SvaraRadera
  3. Nu ska vi inte blanda ihop kostnadseffektiviteten i produktionen med att tillverka premiumprodukter hälsar Mamma Scan.

    SvaraRadera